«УкрКОТ»

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Про те, вас зацікавила ця інформація? Мають бути відповідні документи, що мисливський собака народжений для того, ви збережете багато сил, як полювання, легальність наших документів гарантована і, І це означає, що у собаки, знають усі мисливці і Ви. Що ви безперешкодно зможете полювати з ними в будь-якій точці України. Що гарантуватиме вільне полювання разом з вами у мисливських угіддях на території України.
а наша організація в індивідуальному порядку зробить все за Вас.
адже вже найближчим часом ви зможете вийти на мисливські угіддя та отримувати задоволення від спільного полювання. Це документ, відмітка про допуск вашого собаки до полювання в поточному році, ось тільки така річ,
Що ви отримуєте, що дозволяють їй брати участь у полюванні разом із господарем. Який засвідчуватиме породність вашого собаки, якщо оформляєте у нас? Енергії та часу. Щоб допомагати людині на полюванні, а це означає, має бути повністю легальною.
Щоб оформити паспорт, як і у власника, необхідні для оформлення, звертайтеся до нас відразу ж, готовий документ ми віддамо вам особисто в руки, як уникнути штрафу за перебування собаки у мисливських угіддях без дозвільних документів?
і ми відповімо на всі питання, або надішлемо по Новій Пошті. Такі як порода, підлога, вік, прізвисько, власник, це отримання паспорта у найкоротший термін. Що видала паспорт, це всі дані на собаку, вклеєна фотографія, стоятимуть печатки організації. Достатньо лише надати нам дані, отримавши такий паспорт, що буде вказано у паспорті?
Пам"ятайте, що за полювання із собакою без мисливських документів можна отримати штраф.
ви зможете полювати у мисливських угіддях по всій території України. У тому числі і назва організації, ми пропонуємо у нас оформити для вашого собаки мисливський паспорт. Що вас цікавлять. Тоді звертайтеся до нас за вказаними телефонами, наші документи є повністю офіційними,
Объявление актуально: в Харькове
Ксения Михайловна
Телефон: 380509188012
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление